Åpne nyhetsbrevet i din nettleser
 

SLIPP AV DANSENS DAGER-DANSEN 2015
Danseinformasjonen har for femte gang produsert en egen Dansens Dager-dans. Det er årets ambassadør, Jens Jeffry Trinidad, som har koreografert dansen og Nikolai Nypan har komponert musikken. I videoen danser crewet Cre8, som nylig var aktuelle i ”Mitt Dansecrew” på TV2 og Christine og Nikolai Nypan er Trinidads assistenter. Dansen er filmet som en instruksjonsvideo og deles gratis på nettet til glede for mange tusen barn og unge.

HER er dansen

Dansen er i sjangeren house og formålet er at den, med litt øvelse, skal kunne danses av alle.
Onsdag 29. april klokka 1200, på UNESCOs internasjonale Dansens Dag, oppfordres hele Norge til å bli med på Dansens Dager-dansen.

I videoen viser Trinidad sitt smittende engasjement for dansen og sin kompetanse som pedagog, danser og koreograf.  Både Danseinformasjonen og Jens håper dansen faller i smak og at flest mulig tar utfordringen.

Fra 29. april til 2. mai 2015 vil vi for 17. gang i Norge feire dans som uttrykksform. Dansens Dag feires i mer enn 60 land og ønsket for denne dagen er at dansere verden over, profesjonelle så vel som amatører, skal sette fokus på alle danseformer og feire dansen på tvers av politiske, kulturelle og religiøse skillelinjer. Med nærmere 250 arrangementer over fire dager er Dansens Dager Norges desidert største dansebegivenhet!

Les mer om Dansens Dager

Faktabokser og pressebilder

Lik gjerne Dansens Dager på Facebook

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Marianne Albers og Sigrun Drivdal Johnsen
E-post: post@dansensdager.no  
T: 23 70 94 46 – 971 52 953/958 55 816


Foto: Sigrun Drivdal Johnsen
 

 
 
Danseinformasjonen, som er koordinator for Dansens Dager i Norge, er det nasjonale informasjons- og kompetansesenteret for dansekunst. Vi ble opprettet i 1994, finansieres over statsbudsjettet og har en rekke oppgaver knyttet til faget.
www.danseinfo.no

Du er påmeldt dette nyhetsbrevet med e-postadressen
Klikk her for å melde deg av nyhetsbrevet til
Sendt fra nyhetsbrev-
tjenesten MailMojo
MailMojo